valentino ve miroslava

salü, sevgili moda tutkunları;

kahramanlarımız acaba bugün ne giyemedi? dedirten heyecanlı bekleyiş sona erdi.
ben bugün valentino giyemedim.

dün akşam aman allah bahar geldi diye sevinirken bulduğum bu cicileri almış olsaydım da zaten bugün hava kötü olduğu için giyemeyecektim keh keh. 
ilk bebeğimiz 350 pound'a, fırfır sevenler için geliyor. bu fırfırcılardan biri benim. geçen sene arkadaşlar arasında yapılan bir araştırmaya göre dünya fırfır piyasasını ablam ve benim ayakta tuttuğumuz ortaya çıktı.



bir diğer yavru ise aslında bir elbise ama ben onu kesip bluz olarak kullanmayı tercih ederim. tabii 425 pound verdikten sonra kesmeye elim gider mi ondan pek emin değilim: 


bu arada miroslava duma diye sevimlice bir kızcağız var, birçok blogda gördüğüm. miroslava ne giymiş, miroslava ne takmış diye yakından takip ediliyor. 

onu bunu bilmem, eğer ben bu şekilde ay farkıyla büyük ablam ZeeZoo'nun karşısına çıksam daha miroslava nedir, duma kimdir anlatamadan, beni eşek sudan gelinceye kadar döver.
görüyorsunuz, aile baskısı nedeniyle stil ikonu olma ihtimalim daha başlamadan bitiyor. 

miroslava duma'ya sevgilerimi yolluyorum.
böyle devam ederse birkaç parça kıyafetimi de yollayacağım.

4 yorum:

zeezoo dedi ki...

O kıyafetle karşıma gelirsen seni dövmekle kalmam, rendeler, tuzlu suya basarım.
Fırfır olayını seviyorum, ama her seferde başıma dert açıyor. Toplantılarda bu şekilde tanıtılıyorum insanlara mesela. Şu fırfırlı arkadaşımız da... diyorlar bana.
Ya da geçen gün biri geldi fırfırları görünce söyleyecek söz bulamayıp "çok acayipsiniz. çok enteresan" deyiverdi. Utandım mi? Hayır.

Öykü dedi ki...

Haha, ben de tanimam etmem ama o kilikta gorsem ben de doverim, o ne cirkin pantalondur yaw :P

Beste dedi ki...

@zeezoo

Hahahaha!

Yorumun metroda falan zart diye aklima gelip beni engellenemez bir kikirdeme krizine sokacak turde. Uzun zamandir bu tur krizlere yakalanmiyordum, vay basima, gene kafami dizlerime dayayip caktirmadan kopacagim demek ki metroda otobuste. Ay zor yaziyorum gulmekten. "firfirli arkadas"... :D

zeezoo dedi ki...

@öykü

içimdeki insan sevgisini paylaşan okurlar bulmak bu devirde gerçekten çok zor. seni sevdim.

@beste

londra metrosu değil sonuçta. o metroda seni bulacağım. sen de beni fırfırlarımdan tanıyacaksın. kikirdeyeceğiz.

Yorum Gönder