Janelle Monáe



Janelle Monáe'yi bilen bilir. Ona isterseniz dişi Michael Jackson deyin, isterseniz başka türlü bir diva, ben bugün sadece ne güzel giyindiğinden bahsedeceğim kuzucuklarım. Janelle küçükken dersine derste çalışmış, görsel sanatlar eğitimi almış. Salvador Dali, Frida ve Claude Monet gibi sanatçıları incelemek, resimle haşır neşir olmak işine yaramış olmalı ki allah zihin açıklığı vermiş de kendi stilini yaratabilmiş. Aferin.



Bütün kıyafeterini özel diktirmiş, hazıra dağ dayanmaz demiş yememiş içmemiş ve hot couture'den vazgeçmemiş.


Tek hazır kıyafeti yukarıdaki Ralph Lauren binici simokiniymiş. Vay be!

Tamamen uyduruyorum bu kısmı ama bence Janelle, Karl Lagerfeld, Grace Jones, Prince gibi ikonları gece başucuna yerleştirmiş, onları örnek almış. (Bundan sonrasını sallıyorum) Bence Janelle bu kıyafetleri birilerini akıl danışmadan giymiyordur. (Artık ipin ucunu kaçırdım, yalana geçiyorum) Bence Janelle biseksüel. Allah onu nasıl bildiyse öyle yapsın.

Siz bana bakmayın Janelle dünyada çoktan fenomen olmuş durumda. İnternetteki 'Janelle saçı nasıl yaplır?' 'dan tutun, ondan ilham almış sanatçıların çizimlerine bir sürü delil onun bi moda ikonu olduğunu kanıtlıyor.



Buradan Janelle'e sevgilerimizi yolluyor, en kısa sürede programımıza davet ediyoruz. En güzel günler, geceler ve kıyafetler sizlerin olsun.



2 yorum:

Zeynep dedi ki...

e bu zenciii?
*bwaahahahaha* (kötü kadın kahkahası)

zeezoo dedi ki...

ırkçı kimliğimizi biraz gizlesek diyorum. nazi nazi konuşma diyorum.

Yorum Gönder