The Heel Condoms



Ben kadının ekonomik olanını, memur eşi zihniyetlisini severim. Biz küçükken bol bol tasarruf filmleri çıkardı televizyonda. Hatırladığım kadarıyla; yırtılmış kumaşlardan peçete, kaçık çoraplardan lens, bulaşık eldivenlerinden oyuncak bebek, okunmayan kitaplardan gardrop, kullanılmayan minderlerden zengin koca falan yaparlardı. Günümüzde ise bu görevi Derya Baykal üstlenmiş durumda. Ben kendisini çok severim. En büyük ve tek ortak noktamız ise ikimizin de manyaklar gibi angry birds oynuyor olması hehe.



İşte bu Condom Heel olayının da kendisinden ziyade mantalitesini sevdim. Geçir ayakkabının arkasına başka bir ayakkabın daha olsun, aynı zamanda topukların da korunsun. Valla şahane!


Sandrysabel Ortiz daha 23 yaşında ama Amerika'da bu patlayan ayakkabı kılıflarının mucidi. Bu kılıfların faydalarını anlamayan şapşal Amerikalılara durumu şöyle açıklamış.


Make simple shoes a conversation piece
Mix and Match with outfits
Great for travel
Easy to wear
Protect heels from damage
Reusable
One size fits all




Daha fazla model için buraya, daha fazla dostluk için şuraya tıklayınız. Unutmadan kızlar lütfen bunu evde yırtık donlardan uygulamaya kalkmayınız, çok çirkin oluyoooo.


7 yorum:

Dilara dedi ki...

Süper bir fikir :) Bayıldım....

isabel dedi ki...

harika bir yazı, harika bir icat.. :)

Adsız dedi ki...

Olaganüstü ... Postallara da uygulanir mi acaba :0

Ecif dedi ki...

çok iyiymiş lan. bebişim.

ISTANBUL BET TEAM dedi ki...

Çok iyimiş gerçekten, yaratıcı.. Tr'de bunları satan bir yer varmı ki ?

The cook department dedi ki...

çok güzelmiş gerçekten ayakkabilara bayıldım..

Unknown dedi ki...

çook şeker:)

Yorum Gönder