11 ayın sultanları

11 ay süren yokluğumuz sona erdi, kendimi askerden dönmüş gibi hissediyorum. hiç korkmayın bebişlerim, bundan sonra ayrılık yok. tüm huysuzluğumuzla buralardayız.

hadi sizi yeni yerimizde ufak bir gezintiye çıkarayım:
şimdi efendim, görmüş olduğunuz gibi, daha önce aynı evi paylaştığımız -ay farkıyla büyük- ablamla, şimdi de sayfayı paylaştık. kötülüğü temsil ettiği için sağ tarafı o aldı, ben daha da kötülüğü temsil ettiğim için soldayım.
anaokulu formasını andıran temamızdan kurtulmanın dışında bir de bu blog'da neler oluyor, yazarı şizofren mi, burada kaç tane zeynep var gibi soruların cevapları için zeynep brothers sayfasına bakabilirsiniz.
iletişim sayfasında şimdilik yalnızca mail adresimiz var, üşenmezsek belki başka bi' şeyler de düşünürüz ama üşeniriz heralde.
"kızlar sizin nereye kaybolacağınız belli olmaz, gözüm üstünüzde olsun" diyenler için twitter devreye giriyor. mavi kuşları takip edebilirsiniz.

2 oda 1 salonluk sayfamızdaki ufak gezinti burada sona erdi. haydi şimdi bisikletlerimize atlayıp 3-5 tur atalım. 
sizin bisikletiniz ne marka? bianchi? pinokyo? trek? gary fisher? bmx?
saççççmalamayın kızlar... gözünüzü biraz yükseğe dikin: CHANEL



simsiyah rengi, çılgın jantları, kuzu derisinden yapılma kapitone selesi ve arkasında iki adet çıkartılabilir chanel classic flap ile endam eden bu yavruyu görünce bile kalori yakmaya, serotonin salgılamaya, protein enzimlemeye başlıyorum.

rivayet olur ki: kafdağının ardında üretilen 2008 yılında piyasaya sürülen chanel bike limited edition'mış, yalnızca 50 adet üretilmiş. taaa 2008'de fiyatı 17.000 dolardan başlıyor ve eklenen parçalara göe 28.000 doları bulabiliyormuş.
hmmm, şimdi ne kadar olabileceğini düşününce geometrim şaşıyor. yoksa cebir miydi? üfff, neyse.

yalnız zarafetine takılıp da şunu unutmayın: chanel bile olsa bisiklet bisiklettir ve eğer klips takmazsanız zincirindeki yağ paçanızı boyar. 

 
zaten siz de bu yavru ile sıradan lastik klipsler kullanacak değildiniz heralde?!
merak etmeyin, kont lagerfeld bunu da atlamamış ve seçkin paçalar için mücevher-klipsler yapmış.

eh herkes benim gibi bisiklet sevdalısı olacak değil tabii... 









lüks ve ihtişam bizimle olsun.

4 yorum:

Lumos Design dedi ki...

ne zmndır beklemedeydik, güzel postla dönmüşsünüz:)

zeezoo dedi ki...

Bunca yıldır bizi bir takım erkekler bekledi durdu ve biz hiç umursamadık. Ama sizin beklemeniz ne güzel:)

habyer karyola dedi ki...

selam, websitenizi ve sizleri ilgiyle takip eden beyefendilerden birisiyim. şanel no 5'in yaptığı amerikan futbolu ve basketbol toplarını görünce ben de bir moda blogu açmaya karar verdim. yalnız şimdilik sadece louboutin'i biliyorum, bir de ekose kareli demek sanırım. elimden tutar mısınız? yoksa bana belediye mi baksın?

Zeynep dedi ki...

bize 5 tane nemlendirici markası sayarsan bu iş olur sevgili habyer.

Yorum Gönder