Vogue'dan Önce Bugün Ne Giyemedim'de!

Ayrılığa daha fazla dayanamayıp zıpkın gibi bir postla dönüşümüzü yaptık işte. Bugün sizin için kızkardeşimle birlikte yeni açılan Kumpanya 62'yi gezdik. Vogue ve Super dergileri de burada bir çekim yapmışlar ama biz onlardan önce davranıp size bu harika mekanı tanıtmak istedik. Yani Vogue'dan önce tabi ki Bugün Ne Giyemedim'de. Öhööömmm!


  

Kumpanya 62, bir çoğu La Salle Akademi mezunu 12 kişilik bir ekibin elinden çıkan tasarımlarla donatılmış çok tatlı bir butik. İlk koleksiyonun konsepti Alice In Wonderland.




Bir sirk gibi dekore edilmiş mekanda giysileri kırmızı çadırlarda deneyebiliyorsunuz. Diyelim ki elbiseyi giydiniz ama göğüs kupu size dar geldi hemen Ahmet Bey'le konuşuyorsunuz, ölçülerinizi veriyorsunuz, renklerini seçiyorsunuz ve elbiseniz size özel yeniden dikiliyor. Atölye hemen alt katta. Çantalarla başlayalım.





Hotiç için yaptığı çantalardan hatırlayacağımız Güneş Dericioğlu'nun çantalarını sevdik, sevdalandık, onlara kah sarıldık, kah kolumuza doladık, kah öpüştük, kah koklaştık.




Önce kıyafetleri askılarında çekecektik ama sonra rujumuzu çakıp kendimiz giyelim dedik. İşte moda dünyasının trendlerini belirleyen, tasarım dünyasına ilham olan, akımların ötesinde kalp atışlarını hızlandıran o müthiş fotolar. 



Yukarıdaki siyah beyaz bluzu sirk konseptine çok yakıştırdık. Önü siyah arkası beyaz her iki tarafından da giyilebilen İpek Arnas tasarımı bu palyaço bluzu sonradan almak üzere gözyaşlarıyla askıya geri astık. Aşağıda beni ağlarken görebilirsiniz. Çık içimden Bihter çık!



Kızkardeşim üzülmeyeyim diye bana yukarıdaki Sudi Etüz imzalı ipek gömleği giydirdi, sonra da fotoğrafımı çekti. Bakalım bu fotodaki çekim hatasını bulabilecek misiniz? Omuzlarındaki incileri benden çok annem beğenecek biliyorum.

Bu yıl tulum manyaklar gibi moda biliyorsunuz. Biz de Tuğçe Ülkümen'in tulumunu sevdik. Güneş gözlükleriyle tulumun havasını tavana vurdurduk.




Gözlük demişken size vintage Dior, Gucci ve Osse gözlüklerden de söz etmek istiyorum. Mağaza sahipleri hiç kullanılmamış bu gözlükleri bir depodan çıkarmışlar ve satışa sunmuşlar. Allah onların bahtını yapsın, mutlu etsin inşallah!




Seher Şehirli'nin bu dökümlü siyah ceketini...



Sudi Etüz'ün bu güçlü omuzlu siyah ceketini...



Ve yine Sudi Etüz'ün bu tüylü ceketini çıkarmamak için çok mücadele verdik. Kızkardeşim alttaki bu ceketle Zeki Müren'e ne kadar benziyor değil mi? Canım benim.



Alice In Wonderland' dan çıkma bu Pırıl Sürmen elbisesini mekana en uyumlu elbise seçtik. Altta 9 yaşındaki küçük kardeşimi görebilirsiniz.




Kumpanya 62'de geçirdiğimiz saatler boyunca bize eşlik eden, sabırla tüm manyaklıklarımıza ve tuhaf isteklerimize boyun eğen, bize çok güzel bilgiler veren Ahmet Bey'e çok teşekkür ederiz.

Kuzucuklarım adresi bulamaz diye yazıyorum. Dr. Orhan Ersek S. No:53 Topağacı

PS: Bu sitede tadilat işini düğün hazırlıkları nedeniyle çok ihmal ettik. Bu gidişle bir süre daha edeceğiz. Ama postlar birikti, bu yüzden yazmaya devam. Hadi görüşürüz.