Louboutin

Resimdeki ünlüyü tanıdınız mı? Büyücü Christian Louboutin. Kendisi yaptığı ayakkabılarla kadınları büyüleyip, paralarını alıyor.
Paris'te atölyesinde çalışan bir bakirenin kırmızı ojesiyle tabanlarını boyadığı ayakkabıları ile binlerce kadını tuzağa düşürdüğü söyleniyor.


Bu zavallı kadınların sadece paraları değil koşma kabiliyetleri de bu ayakkabılarla ellerinden alınıyor. Ama Mösyö Louboutin bütün bunlara karşılık kadınlara muhteşem bir yürüyüş hediye ettiğini söylüyor. Ben youtube'da birkaç video aradım. Ama başka dünyalara karıştım. Binlerce kadın değişik ayakkabılarıyla meyve sebze eziyor, bira kutusu açıyor. Biberlisi, karpuzlusu, üzümlüsü, cipslisi, yoğurtlusu mu istersiniz. Ben pizzalıyı izlerken bıraktım. Fetiş mi yoksa başka bir manyaklık mı anlamadım hiç. Beynim döndü, şoklardayım. Ama bir yaşıma daha girdim. 23 oldum. Neyse...İnternetten benim gibi başka alemlere dalmadan güzel Louboutin ayakkabılar bakar, ağlarsınız. Ben o yüzden yazmadım bu postu. Sizi hala twitter'dan görmemiş olanlarınız varsa diye Dita Von Teese'in muhteşem Louboutin koleksiyonunu beğeninize sunuyorum.


Bir çoğu özel tasarım olan bu sanat eserlerinden aşağıdakini büyücümüz bu ahlaksız kadının sahne show'u için hazırlamış.



Ooffffff kalbim sıkışıyor, moralim yerlerde. En iyisi gidip rakı içeyim. Çıktım ben.

8 yorum:

silgi dedi ki...

o odun gibi bileklerle ezilen domatese mi üzüleyim, yorum yazan abazan kardeşlerin hallerine mi acıyayım bilemedim. midem bulandı resmen, kakalı porno seyretmiş gibi oldum.

Öykü dedi ki...

Odulunuz var: http://hangiojeyakismazkibana.blogspot.com/2010/05/tatl-blog-odulu.html

Adsız dedi ki...

amaaan ne kıskanıcaksın ditayi bula bula marliyn manson'u bulmuştu hatırlatmak isterim!!^^
demek marifet ayakkabıda değil yani..
artık her yer kırmızı tabanlı çakma louboutin dolu!!bknz:nursace

uğurböceği dedi ki...

ayakkabılar güzelde o topuklarla nasıl yürüyorlar

zeezoo dedi ki...

Sevgili Adsız Dita'yı kıskanmıyorum. O beni kıskansın çünkü ben daha hmmmmm şeyim hmmmm şey ben daha mmmm hah buldum ben daha zekiyim.

Ah Uğurböceği o ayakkabılarla yürümüyor 10 dakika süzülüp çıkarıyorlar hemen. Sanırım çoğunu opium den show'unda giyiyor aptal dita.

Adsız dedi ki...

Kesinlikle daha zekisin çünkü sen marliyn mansona bakmazsın(umarımmm) :)
diğer konularda eminim ol kimse ditanın eline su dökemiyodur...

modafobik dedi ki...

rakı! güzel fikir, hehe (:

Nameless dedi ki...

ahaha adama buyucu yakıstırması baya iyi olmus:D ayakkabılaraysa zaten sozum yok (:

Yorum Gönder