cem bebe

Cumartesi sabahı, akşamdan kalan beton kafaları düzeltmeye çalışırken bir mesaj geldi. ''Tebrikler teyze oldunuz!'' Taş kalpli, acımasız arkadaşımız Nazi Selen anne olmuştu. Bir erkeğin hamile kalması kadar mucizevi bir olaydı Selen'in hamile kalması. Bir de üzerine doğurması ne kadar kararlı olduğunu gösterdi bize.
Şu anda bu satırları okuyup ben asla evlenmeyeceğim, doğurmayacağım diyen genç okurlara burdan seslenmek istiyorum. Aldanıyorsun! Bak aşağıdaki resimlere tekrar düşün.Biz kızkardeşimle Amsterdam'da ölümcül soğuğa karşın sokaklarda fink atarken bulduk bu punk bebe kıyafetlerini ve hemen Selen'e iki tane aldık. Cem bu şekilde doğuştan stil sahibi bir bebek olmayı başardı. Bunlar aslında çok pahalı değiller ama biz Selen'e öyle söyledik. Bozmayın;)




Daha önce size kız kardeşimin bebeği olursa onun dayısı olmaya ve tüm kötü alışkanlıklarını kazandırmaya and içtiğimi anlatmıştım. Yukarıdaki ve aşağıdaki modelleri babasının sempatisini kazanacağımı düşündüğüm için yeğenim Mandalina için seçtim. (Mandalinayı neden büyük harfle yazdığımı da artık annesi açıklasın.)

Mandalina ilk sigarasını içtiğinde üzerinde bu tshirt olsun istiyorum. Aşağıdaki ayakkabıyla da o sigarayı söndürsün diye hayal ediyorum.


Aşağıdakini Ramones konserine bilet bulamayınca birlikte ilk sahte biletimizi yaparken giymesini istiyorum yeğenimin. Ya da tükürük ve çiş kokulu bir rock bara gittiğimizde bizi içeriye almazlarsa kapıda çıkaracağımız kavgada...
Aşağıdakini bilardoya ya da barbut atmaya giderken giyebilir. Erkek olursa da pavyona giderken giyer. Ya da kızlara yazarken.


O günlere henüz çok var ama benimki için de aşağıdakileri seçtim.Tütüleri ile birlikte set olarak satılıyor.


Evet artık teyze oldum. Çok mutluyum. Ama esas dayı olduğumda ortalık çok karışacak. Cem, bak Mandalina dayısıyla ne itlikler yapıyor ben niye evde oturuyorum diyecek. Keşke teyzem benim dayım olsaydı diyecek. Buna eminim. Kafam çok karıştı. Bitsin bu post.

10 yorum:

Zeynep dedi ki...

mandalina mandalina diyip duruyorsun da, ya ahtapot olursa?

Zeynep dedi ki...

benim cem'e aldığımda "i love boobies" yazıyordu.
çok güzelmiş ya, keşke vermeseydik hehehe.

Leyla dedi ki...

annecimm. bunları giymek istiyorum! teknik olarak mümkün olmasa da :)

Beste dedi ki...

O may gudnıs, ilk defa bebek kıyafetlerini tatlı buldum. İnsanın hemen birkaç çocuk peydahlayıp her gün bunlardan bir diğerini giydiresi geliyor.

zeezoo dedi ki...

giydirip giydirip sokağa atsam bebeleri sosyal kurumlar peşime düşer mi demek istemişsin sanırım.

Beste dedi ki...

:D

Sırtına tulumu geçirdiğimi atarım sokağa, hiç acımam.

selen catili dedi ki...

Hahaha mukemmeller gercekten, buyukleri de olsaymis keske. Sayenizde cem hayata 1-0 onde basliyor :)

Ecif dedi ki...

Selen Cem'in Robotlu kıyafetlerini gösterince, ben bunlara girer miyim diye sordum.

LAL dedi ki...

ayyy süper kızıma almak istiyorum ama nerden???? pembe kurukafalı olana bayıldım

Unknown dedi ki...

=D =D =D
benimde kizim olunca
ona bol bol tül
giydirccem..
bayiliorum tüle !! =)

Yorum Gönder