Marchesa Oh La La

Biliyorsunuz kız kardeşim Sothyz bu yaz evleniyor. Düğüne ben de katılacağım. Bilmeyenler için belirteyim, daha önce benim düğündümde son derece seviyeli, elegan ve zarif danslarıyla konukları düğünden sonra günlerce konuşturmuştu. Herkes masa örtülerini beline bağlayıp, gelen çelenklerden çiçekleri yolup başına takıp dans eden kızı merak ediyordu. Düğün videosunda benden çok oynak kızkardeşimin görüntüleri vardı ve bütün paraları ona takmışlardı. Bu rezaletin intikamını almak için tam 4 yıl bekledim. Şimdi sıra bende. (Şimdi sıkılmamanız için bir resim)
İntikamımı almamın en iyi yolu kız kardeşimin düğününde gelinlik giymek diye düşündüm. Bir kaç model de baktım aslında. Ama benim zerafetime yakışacak parçalar değildi. (Bir resim daha)



Sonra birden vicdanım devreye girdi, inanmayacaksınız ama kızkardeşime acıdım. Sanırım ilk kez böyle insani bir duygu hissettim içimde. Ben de intikamımı gece boyu sürecek olan yaratıcı ve fütüristik danslarımla almaya karar verdim. Bir de eğer çocuk yapacak olurlarsa o çocuğun dayısı olmaya karar verdim.




Dayılar biraz serseri olur ve çocuğa en kötü huylarını alıştırır ya o yüzden dayısı olacağım Sothyz'in bebeğinin. Yani ilk sigarasını içireceğim, onu bilardoya alıştıracağım ve pavyona götüreceğim. Şimdilik planlarım bunlar.


Deminden beri gördüğünüz fotolar ise benim düğünde giyebileceğim ama giyme ihtimalim olmayan elbiseler. Hepsi Marchesa imzalı... (yukarıdakini kristalde giymeyi planlıyorum.)

Önceki Oscar yazımda size uzun zamandır Marchesa hakkında bir yazı yazmak istediğimi söylemiştim. Marchesa'yı ben kırmızı halı izlerken keşfettim. Ne zaman bir elbise beğensem hep aynı isim karşıma çıkıyordu.





Ve Marchesa'yı takibe aldım.

Tüm modellerini tek tek inceledim ve kararımı verdim. Gossip Girl'ün oyuncularından Taylor Momsen'in üzerindeki kırmızı tuvalete aşık oldum. Gerçi ondan önce Blake Lively'nin muhteşem mini elbisesinde kendimi az hayal etmedim değil ammaaaa...

Yine de gönlüm artık sadece onda:)

9 yorum:

Nasilgiysem dedi ki...

hahaha çok eğlendim yazını okurken :)
marchesa giyebilme ihtimalin olursa da yine bütün gözler senin üzerinde olur ve hatta girmeden önce özel bir giriş müziği çaldırıp ayaklarına kırmızı halı serdirebilir ve kırmızı halının üzerinde fotoğrafçıya pozlar verebilirsin :D
dayı olma işini ise bir daha düşün derim :)))

Zeynep dedi ki...

aloooo, gelin burada, nooluyor :)

benim gelinliğimden daha havalı bir şey giyerse ablam mablam canım ciğerim demem olay çıkartırım.
garson yakarım, nikah memuru rendelerim, şahitleri rehin alırım.

Nasilgiysem dedi ki...

uppps ben bu ayrıntıyı atlamışım :D
evet evet ben de öyle dedim zaten, gelini kızdırmamak lazım... aaa çok ayıpçı düşünceler bunlar.

Ellaesa dedi ki...

kırmızı elbise süpermiş.
elbiseye ulaşmam imkansız bari kadına biraz benzeyeyim diye kahküllerimi bir dahakine böyle kestirmeye karar verdim.

zeezoo dedi ki...

Lydia bak bu hiç aklıma gelmemişti. Madem gelin takı diye birşey var, havai fişek var, maytap var, kırmızı halı neden olmasın?
Sothyz canım senin düğünün bile olsa tüm gözlerin benim üzerimde olmasından daha tabii birşey varsa o da hiç silikon girmemiş bedenimdir. ahahahahaha

Adsız dedi ki...

hahaha bayılyorum bu abla kardeş çatişmasına:)

Zeynep dedi ki...

zizu: bak farkettiysen sana "sende olanın alası bende de var" demiyor, leydi seviyemi koruyor ve sana cevap vermiyorum.

anonimus: sen bizi rakı masasında gör.

Zeynep dedi ki...

bu arada, heidi klum'ın tuvaletine öylesine delicesine bayıldım ki akşama çocuk yapasım geldi.

deniz dedi ki...

bence yapabileceğin en büyük pislik o maviyi giymek olur.

Yorum Gönder