zarif sonia!

Sonia Rykiel'e son yazımda biraz kızmış kırgınlığımı belirtmiştim hatırlarsanız. Sevgili Sonia yazımı okumuş, çok üzülmüş, sağolsun bana bir mail atmış. Mailinde şöyle diyor Sonia;

Sevgili Zeynep,

Blogunuzu okuyor ve ilgiyle izliyorum. Çok güzelsin. Sayenizde Türk insanlarını tanıma fırsatı buluyorum ve tasarımlarımda seni ilham alıyorum. Çünkü çok güzelsin. Duydum ki tasarladığım giysileri almakta biraz zorlanıyormuşsun. Bu nedenle sizlerin de rahatlıkla alabileceği fiyatlara yeni kıyafetler hazırladım. Bunların hepsi sana çok yakışacak, çünkü çok güzelsin. Tüm bu hesaplı kıyafetleri H&M mağazalarında senin ve arkadaşların için satışa sunacağım. Başka bir isteğin olursa lütfen yine bana yaz, elimden geleni yaparım. Çünkü çok güzelsin.

Sevgiler,
Sonia.

Canım yaa birden kalbimi kazandı güzel Sonia. Ne iyi kadın görüyor musunuz? Bir de Türkçe isimler bulmuş onlara hoşluk olsun diye. Alem kız valla! Zarif kadının hali bir başka oluyor. İşte Sonia'dan gelenler...



Sarı kurdelem sarı: 24,95 $



Gönlümün sultanısın, sen başımın tacısın, tapılacak kadınsın: 34,95 $

Sen gülünce güller açar gülpembe: 17,95 $

Kırmızı kurdele, kör olasın emine: 34,95 $

Alexander McQueen...

Hiç sahip olamadan kaybettiğim Alexander McQueen'in anısında sizlerle bir kaç eserini paylaşmak istiyorum.





Gözleriniz doldu biliyorum. (Müzikle etkisi çok daha kuvvetli.) Şimdi, beni teselli etmek için alabileceğiniz 2010 bahar tasarımlarından bir kaç parça ipucu veriyorum.
Güle güle Alexander! Güle güle büyük usta!

Akakkabı: 430£
Eşarp: 210£
Çanta: 570 £





wu!

ayıptır söylemesi, evleniyorum.
geçen gün, gelinlik giyme fikrinin neden bana kabus gibi geldiğini düşünürken farkettim ki hayatım boyunca HİÇ uzun etek giymemişim. diz kapaklarımın kapanma fikri bana çok itici geldiği için, hiç tuvaletim de olmadı. 
derken, karşıma bu yavru çıktı:
 
beyaz teniyle, kırmızı halı üzerine süzülen dayen krugır'ı bu jason wu tuvaletin içinde görünce, görünce gözlerimi kocaman açarak: "wuuuuuuu!" dedim. 
ama soracak olsalar, yine de aşağıdaki wu'yu tercih ederim.