TEKNOLOJİ


Bugünkü nostaljik kafama uygun bir kaç eser paylaşmak istiyorum sizinle. Kasetli, disketli, pc'li günleri dün gibi hatırlıyorum, içleniyorum. Takılan bilgisayarlar, kırılan disketler, çok dinlemekten bozulan kasetler içimi buruyor. Kurşun kalemle sardığım kasetleri hatırlıyorum. İlk walkman'imi aldığımda sanki aya seyahat etmiş kadar gururlanmıştım. İlk kasetim NKOTB'u kulağıma taktığımda kendimi Madonna kadar havalı buluyordum. İlk bilgisayarım da o kadar ağır açılıyordu ki ben o arada yemek hazırlıyor, karnımı doyuruyor, 2 de telefon görüşmesi yapıyordum. O yaşlarda telefon görüşmelerinin ne kadar uzun sürdüğünü hatırlatmak isterim. Ahhh işte o konforsuz aksesuarları günümüze taşıyan designboom bize şahane aksesuarlar hazırlamış.








8 yorum:

yasemin aze dedi ki...

o cuzdanlarin hastasi oldum, alsaniza bana. boyle bi hizmeti var mi blog'unuzun?

Unknown dedi ki...

Bu aksesuaarları nerede bulurum zezom ?

Unknown dedi ki...

Bu aksesuarları nerede bulurum zezom?

Zeynep dedi ki...

hehehe, öyle bir hizmeti yok ama yağlı bir ücret karşılığı stil danışmanlığı yapabiliriz.

zaten hep stil danışmanı, pilates hocası, feng shui bilmemnesi, yaşam koçu gibi havalı bir meslek sahibi olmak istemişimdir.

zeezoo dedi ki...

Bu aradıklarınızın tamamını http://www.designboom.com/eng/ da kolaylıkla bulabilirsiniz :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

aa bunu all'da görmüştüm , blogunu sevdim :))

çok gezenin hoş kalfası dedi ki...

aslında bu o kadar da zor değil. normal kumaş cüzdan alın bulun ya da dikin. evinizde eskilerden kalma kasetin vidalarını sökün. sonra da silikonla ya da tutkalla cüzdanın iki yanına yapıştırın :)

Devremülk dedi ki...

Güzel cüzdanmış çok beğendim

Yorum Gönder