OHH YEEAAAHHH DESIGN!!!

Efendim merhabalar. Bugün size şu sıralar internette çok popüler olan Oyee Design'dan söz etmek istiyorum. Yani benim ağzımı sulandıran ayakkabılardan. Bu ayakkabılar gerçek deri kullanılarak elde üretiliyor ve desenler farklı bazlarda boyalar kullanılarak elde çiziliyor. Yani pahalılar azıcık, idare edin. Sipariş üzerine üretim yapıyorlar ve max 15günde size ulaştırıyorlar. Yani bunları giydiğinizde ''özel tasarım, siparişle yaptırdım'' diye hava atabiliyorsunuz. Ben üşenmedim sizler için küçük bir araştırma yapıp Oyee Design'a bir mail attım. Ayçin Hanım'dan hemen bir yanıt geldi. İsterseniz tasarımda ufak değişiklikler de yapabiliyormuşsunuz ve böylece sadece sizde olan bir ayakkabının sahibi olabiliyorsunuz. Yani sevgilinizin ismini, tuttuğunuz takımı yazdırabilirsiniz. Ama ne olur böyle bir kroluk yapmayın tamam mı kızlar? Fiyatlar desenlerin zorluğuna göre artıyor. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte.





Fiyatlar da şöyle:
DiscoBunny: 450 tl
YummyKimmi: 250 tl
Ice: 350 tl Bunu alırsanız çok fena bozuşuruz, şimdiden söyleyeyim.
LouEgo:600tl

5 yorum:

yasemin aze dedi ki...

hmm ice olan dondurmali olan diye tahmin ediyorum. bilirsin benden bi zarar gelmez ama benim bile agzimi sulandirdi ne yalan soyleyeyim.

Machka Palace dedi ki...

ohandros demek istiorum fiyatlaraa. duz beyaz ayakkabı alıp bizim art direktorlere boyatsak mı acaba. 100 lıra sıkıstırırız avuçlarına :)

Maria Puder dedi ki...

kesinlikle 4.sü!. evet mükemmeller.

çok gezenin hoş kalfası dedi ki...

topuklar mükemmel de ayakkabıların ön kısmı üzerinde biraz çalışmalılar bence. yıllar öncesinde kaldı o modeller, ya da alamayacağımız için b.k atıyor da olabilirim :p

Adsız dedi ki...

fiyatlar çokmuş sahiden, ama ben de şurda görmüştüm ilk, bayıldım okurken: http://www.madambrownie.com/ana/index.php/moda-tasarim/nsanlar-ahane-eyler-yapyorlar/oyeedesign.html

tüh amma heves etmiştim.. neyse artık, napalım.

Yorum Gönder