BY MALENE BIRGER


Gözyaşlarıma, salyalarıma ve hiçbir salgıma engel olamıyorum doktor bey. Evet ben bir alışveriş bağımlısıyım. Ben bu trençkotu karşıma koyar bir şişe rakı içerim. Bu kez ona nasıl sahip olabileceğinizi söylemeyeceğim. Çünkü kalbim, herhangi birinizin bu sarı laleyi giymenizi görecek kadar güçlü değil. Ama 648$'ı vermeye hazırım diyorsanız bana yazın;)


miu miu tea cup

bu sabah kalktım ve ne giyeceğimi düşünürken odamdaki ayakkabı kutularına baktım, sonra dolabı açtım, içindeki ayakkabı kutularına baktım. sonra kapağı kapattım. ayakkabılıktaki ayakkabılara da göz gezdirdikten sonra "eeeh bu çamurda topuklu ayakkabı mı giyilir" diyip stan smith'lerden birini kaptım. 
sana kalsa ne giyerdin, derseniz. 695 dolar verip miu miu'nun tea cup ayakkabısını giyerdim. ama bugün bunu giyemedim.

herve leger

sevgili okurlar; 
bir süredir büründüğüm sessizlik sizi yanıltmasın, sanki artık giymek isteyip de giyemediğim bir şeyler yok değil. 
 
mesela 2200 dolar verip kendisini alsam, herve leger elbiselerle ve mercan rengiyle aşk yaşadığım şu günlerde, yukarıdakini nasıl da giyerim. ♥

hazır bacak demişken aklıma geldi. (bacak demiş miydik? dememiştik ama ben sustum elbise konuştu.)
geçen hafta, ay farkıyla büyük ablam zeezoo'ya gösterdiğim çeşitli iskandinav sitelerine bakarak üzüm üzüm üzüldük. isveçli kızların bacakları konusunda detaylı gözlemler yaptık.
kâh takdir-i ilahi diyip kabullendik, kâh takdir-i ilâhi diyip küfrettik.
baktık olmayacak, "e onların da memeleri yok" diye kendimizi avuttuk. 
haftasonu için uzuuun bir gezilecek mağaza listemiz var bir sürü yer gezeceğiz, bakalım neleeer giyemeyeceğiz.

Doğumgünüme günler kala...

Doğumgünüme şurda sadece 15 gün kaldı. Bugün alsanız zaten anca gelir. Çünkü Finlandiya'dan gelecek. Hadi bakalım. Hediyenin fiyatı sorulmazmış ama 120 euro'ya bu işi bitirebilirsiniz. Netto(Fince nakit) alırsanız da 98 euro.

Gelişmeler (27.09.2009): Elbisenin daha uygun fiyatlısını buldum. 126$. Üstelik başka ciciler de var. Nerde mi? BURDA tabi ki!

Yaz Bitiyor...Yapraklar Dokuluyor...



Yazın bitimini ince trikolarla kutlamak isteyenlere şahane bir öneri. Antoni & Alison 'dan geliyor...