Leather Pumps With Stars

Ulu tasarımcı Marc Jacobs biz modaseverler için bu yıl yıldızlı ayakkabılar hazırlamış. Bir tanesini de evimin çok yakınındaki tapınağına yerleştirmiş. Tabi Türkiye'de ayakkabıyı biraz pahalıya satıyorlar. 975 TL. Ancak internetten daha ucuza bulmanız mümkün. Hatta indirimde olduğunu da düşünecek olursak yandaki bebeğe sadece 155euro'ya sahip olabilirsiniz. Ben şimdilik Maçka'daki mağazanın tavaf işiyle ilgileniyorum. Bu kadar çok ziyareti umreye yapsaydım hacı olmuştum sevgili moda tutkunları. Ben bu ayakkabıyı giyemedim ama belki siz giyersiniz diye şuraya gitmenizi tavsiye edeceğim. Hem böylelikle kalbimi çalan topuğundaki yıldızı da görebileceksiniz. Sözü uzatmıyorum ve yandaki güzelin arkadaşları ve ailesiyle sizleri başbaşa bırakıyorum...

Ben giyemedim, giysin paralı arkadaşlar diyerek; Kırmızılı 330pound, lame 284 pound, sarı 320 pound, mavili 279 pound. mucuk:)

4 yorum:

Zeynep dedi ki...

her kim ki bunu bana hediye alır, o benim ebediyyen dostumdur.

her kim ki bunu gidip kendine alır, o zaman o benim edebiyyen düşmanımdır.
şerrimden korksun, ayakkabılarını kasaya saklasın.

selen catili dedi ki...

bunları ben bile giyerim yaaa! birleşip üçümüz yıldızlı ayakkabıya mı girsek?

Gökhan Atasoy dedi ki...

Bir insanın bir ayakkabıya, bir objeye bu kadar bağlanması, onun için yanıp tutuşması, sadece üzerinde bir takımyıldız var diye bu derece hastası olması ne kadaaaaaaaaar saçma diye düşünürken Subaru otomobillerin yıldızları geldi aklıma ve sustum.

silgi dedi ki...

fornarina'da da bunun benzerini gördüm, indirimde 120 lira gibiydi. topukları çirkindi, almadım.

Yorum Gönder